Vendégkönyv

  • strict warning: Declaration of calendar_plugin_display_page::options_submit() should be compatible with views_plugin_display_page::options_submit(&$form, &$form_state) in /home/hazivizm/public_html/noezenekar.hu/sites/all/modules/calendar/includes/calendar_plugin_display_page.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of calendar_plugin_display_page::options() should be compatible with views_object::options() in /home/hazivizm/public_html/noezenekar.hu/sites/all/modules/calendar/includes/calendar_plugin_display_page.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of calendar_plugin_display_block::options() should be compatible with views_object::options() in /home/hazivizm/public_html/noezenekar.hu/sites/all/modules/calendar/includes/calendar_plugin_display_block.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of calendar_plugin_display_attachment::options_submit() should be compatible with views_plugin_display_attachment::options_submit(&$form, &$form_state) in /home/hazivizm/public_html/noezenekar.hu/sites/all/modules/calendar/includes/calendar_plugin_display_attachment.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of calendar_plugin_display_attachment::options() should be compatible with views_object::options() in /home/hazivizm/public_html/noezenekar.hu/sites/all/modules/calendar/includes/calendar_plugin_display_attachment.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of date_handler_field_multiple::pre_render() should be compatible with content_handler_field_multiple::pre_render($values) in /home/hazivizm/public_html/noezenekar.hu/sites/all/modules/date/date/date_handler_field_multiple.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of calendar_view_plugin_style::options() should be compatible with views_object::options() in /home/hazivizm/public_html/noezenekar.hu/sites/all/modules/calendar/includes/calendar_view_plugin_style.inc on line 0.

Hozzászólásokat, véleményeket, javaslatokat, kérdéseket lehet itt küldeni a zenekar számára.

kislogo

G

Gratulálok a sikeréhez!Üdv:RÉKA

Minden, mi él...

Kedves Noé Bárkája Zenekar!

2016. nov. 13-án a szentmisén egyik kezdő éneketek volt a „Sárga könyvből” a 123. ének: „Minden mi él, csak Téged hirdet…”

Sok szép, Istent dicsérő, hozzá utat mutató dalt énekeltek, de ennek az éneknek különös, teológiai mélysége van. Nov. 15-én, kedd este – a magam rekedt és mély hangján – elénekeltem a Szentlélek imaközösség tagjainak ezt a dalt, majd a szöveget prózában felolvasva és elemezve, ezzel kezdtem az Eucharisztiáról, annak mélyebb összefüggéseiről szóló előadásomat. Isten ismét csodálatosan működött életemben és a körülöttem élők életében.

Köszönöm nektek, hogy ebben ti is közreműködők voltatok.
Isten áldását kérve rátok, ölellek benneteket szeretettel:

Gátai Tamás

Egy "hegyen épült város"

Kedves Mindenki!

Ugyanolyan öröm szóban hallgatni titeket, mint amit a dalaitok és a zenétek ébreszt bennünk! :)

Remélem sokan látták az adást, vagy meghallgatják majd utólag itt, a honlapon, mert átsugárzik a lelkesedésetek, magával ragad, megelevenedik általatok az ige: "Krisztus szeretete sürget minket"!

Sok örömös szolgálatot, megnyíló szíveket, türelmet, szeretetet, Lélektől áldott kreativitást kívánok!

Némi önös érdekkel :) -  mert szeretünk Titeket!!!

KereszTező imacsoport

 

 

Dupla köszönet

Kedves Zenekar!

Szerencsére nem tudom meghálálni a tegnapi szolgálatot, de már "beajánlottalak" titeket!!! :)

Köszönet, hogy most is időt áldoztatok erre!

Köszönet a Lelkes, színvonalas készülésért, zenélésért, éneklésért!

Köszönet a Mária énekért! GYÖNYÖRŰ volt!!! Pont ilyennek képzeltem el.

Köszönet - vagy inkább ezer köszönet - az otthon maradt feleségeknek, hogy Anyák napja estéjén nélkülözniük kellett titeket!

És még sorolhatnám...

Égi Édesanyánk járjon közben családjainkért, akinek olyan szívből énekeltünk!

Szeretettel: Andrea

Kérés - felkérés

Kedves Mindenki a bárkában!

Szeretnélek megkérni, megkérdezni benneteket, hogy az egyre több szolgálatotok mellett elvállalnátok-e az idén is a kereszTező misét az Örökimádás templomban? Én szinte el sem tudom képzelni nélkületek, de a helyiek is mindig nagy szeretettel várnak titeket.

A májusi időpontok közül az 1-je és a 15-e (vasárnapok) a szabadok.

Nagyon örülnék, ha igent mondanátok!  :)

Szeretettel és reménykedve: Andrea

 

Köszönet

Kedves Kiválasztottak!
Mert aki bekerült a bárkába, mind az... :)
Újabb Szentlélekkel teljes miséért írom a köszönetet. Eddig kérdéses volt bennem, vajon csak én érzem-e szinte már tapinthatóan az Úr jelenlétét magunk között a misén, de elnézve a Magyar Kurír fotósorozatát, örömmel látom a bizonyosságot, hogy elér a hívek szívéig a mi lélekből és Lélek által végzett szolgálatunk. Milyen jó!!!!
Csodás volt az éneklista és hozzá méltó az előadás! Köszönöm, hogy a legszebb dalokat hoztátok!
Áldja meg az Úr minden törekvéseteket, és sokszorozza meg bennetek a már meglévő békességet és örömet, hogy továbbra is gyümölcsök kísérjék hitből fakadó, tanúságtevő munkátokat!
Sok szeretettel:
Andrea

Kedves dicsőítő

Kedves dicsőítő csapat!
Köszönöm a tegnapi, nyitott templomok éjszakáján vállalt dicsőítő szolgálatotokat, és hogy újra Isten valós jelenlétében érezhettem magam! Dicsőség az Úrnak, hogy eszközök lehettek az Ő kezében! :) Remélem minél több ilyen alkalom lesz :) Az Úr áldása legyen rajtatok!
Zsuzsi

Köszi

Köszönöm nektek a zenei szolgálatot. Igazán szép, és jó amit csináltok.

Mustármag

Kedves Zenekar!

Köszönöm szépen mindenkinek, aki vasárnap eljött a kórházi alkalomra!

Kicsit bántott (na jó, nem kicsit!), hogy nem kellő mértékben bíztak bennünk, és a szervezés nem volt olyan, amit vártunk, vagy amilyet mi csináltunk volna. Sokat gondolkodtam rajta...

Arra jutottam, lehettünk volna akár harmincan is, talán senki lelkében nem gyúlt volna fény, vagy válasz, vagy hívás, vagy béke...

Lehet, hogy a kevésből is többet hozott ki láthatatlanul az Isten. (És hogy ajándék, így Adventben, egy kis alázat-gyakorlat :) )

Úgy érzem, az Úr nagyon a szívén viselte ezt a szolgálatot, pontosan tudta, mennyi lelkes munkával és imával készültünk rá. Meg is áldotta a jelenlétével, ez érezhető volt... Talán valakiben már terebélyesedik!

Sok szeretettel:

Andrea

 

Köszönet

Kedves Lelkes zenekar!

Már az 5. közös szentmise volt május 26-án!!!
Köszönöm Nektek a kitartást, hogy ennyire magatokénak érzitek ezt a szándékot, hogy időt nem kímélve szívetek-lelketek adjátok hozzá!
Szerettem volna már a misén egy kis meglepetéssel kifejezni, hogy milyen sokat jelent ez nekem, hogy mennyire örülök ennek az együttműködésnek, hogy nem győzöm megköszönni. Akkorra sajnos nem sikerült, de Andrissal most küldtem egy kis (igen kis :)) "hálás vagyok ajándékot" Nektek.
Megbeszéltem az Úrral, hogy a nagy fizetséget majd Ő "rendezi". :)

Köszönettel és szeretettel:
Andrea

Adjátok meg nekünk is a zenélés örömét!

Kedves Noé Bárkája Zenekar! Csodálatos a 2. albumotok, nekem sajnos még csak ez van meg. Sok gyönyörű dal, sok szívünkhöz szóló dalszöveg és ima. Köszönjük!

De adjátok meg nekünk is a zenélés és éneklés örömét! Tegyeték fel a honlapra a TAB-okat és a szövegeket, hogy mi is aktív részesei lehessünk a zenélésnek, és terjeszthessük a dalokat családban, barátoknak.

Köszönöm,

Farkas Balázs

Köszönjük a hozzászólást!

Kedves Balázs!

Nagyon örülünk, hogy tetszik a lemez.

Sokat vívódtunk rajta, hogy elég jó-e az előadás ahhoz, hogy lemezt adjunk ki belőle és megosszuk másokkal azt az örömet, amit Isten zenés-énekes dícsérete nekünk is okozott. Bár kétségtelenül akadnak hibák (nem vagyunk profi zenészek), de talán ez elnézhető a lelkesedésünk láttán (hallván)... Mert hát a dicsőítésen túl célunk természetesen a hallgatóságot is bevonni örömünkbe.

A kottákkal kapcsolatosan jó hír, hogy saját dalainkat megtalálod a "Dalaink, letöltések" menüben - kottástul, mintával együtt. Ezt igyekszünk folyamatosan frissíteni, amint új dalunk van. A lemezen van két dal is, amit Szeredi Zsolt barátunk szerzett, tőle megkérem az engedélyt és kitesszüt azonnal. Viszont a legtöbb dal olyan, amit mi is csak átvettünk, közkézen forog és megjelent különböző kottakönyv formájában. Ezeket nem áll módunkban közzétenni, de neten mindent megtalálsz a címek alapján.

Hamarosan készítünk egy olyan oldalt, mely a repertoárunkat mutatja és azon a kották megtalálhatósága is ott lesz.

Üdvözlettel: Pallagi László

Köszönet!!!

Kedves Zenekar!

Szeretném még egyszer megköszönni nektek a tegnapi csodálatos misét!!! (Örökimádás templom 2013.01.20.)
Szinte érzékelhető volt rajta az Úr áldása, hogy most valóban egy szívvel, lélekkel imádkozunk.
Biztosan kellenek hozzá a jó dalok, a sok gyakorlás, rengeteg idő, lelkesedés... sok minden.
Mégis ami a leginkább érzékelhető számomra – és szerintem mindenki számára – a személyeteket egyenként is meghatározó, igazi istenkapcsolat.
Minden zenélésetek, amivel megajándékoztok minket, olyan, mint egy tanúságtétel. Ezért (sajnos :)) már el sem tudom képzelni, hogy nélkületek szervezzem meg
a kereszTezős miséket. Borzasztóan hiányozna belőle ez a támogatás, ez a “háttér”, ami olyan mint egy felkiáltójel, ami segít ráébreszteni, felébreszteni, felhívni mindenkit arra, Akiért, és amiért ott van.
Értetek mindig külön is izgulok, hogy ha már ennyi időt és energiát áldoztok rá, nektek is öröm és siker legyen, és amikor látom, hogy így van, az hihetetlenül megsokszorozza az enyémet is.
A Szentlélek áldja meg és sokszorozza meg azokat a képességeiteket és lehetőségeiteket, ami a további – másokat ennyi örömmel megajándékozó – munkátokhoz kell!

Sok köszönettel és szeretettel:
Andrea

Ez itt egy névtelen hozzászólás

Sziasztok! Tetszik, amit csináltok!